Ce inseamna motorul inverter la masina de spalat

Cu siguranta atrage atentia unui potential utilizator, semnalizarea unei garantii de 10 ani la motor, atunci cand acesta ajunge intr-un magazin de specialitate sau intra pe un site care se ocupa cu comercializarea masinilor de spalat rufe. 

Ce-i determina pe producatori sa ofere o astfel de garantie? Cu siguranta nimeni nu ar oferi o astfel de garantie daca nu ar fi siguri pe fiabilitate. Cum functioneaza un astfel de motor?...prin camp electromagnetic....practic transmisia mecanica in interiorul motorului se face printr-un astfel de camp si nu mai exista uzura mecanica pricinuita de frecare si tocmai din acest motiv tehnologia evita practic uzura si garanteaza astfel fiabilitatea. Atentie, sistemul direct drive de la LG nu este acelasi lucru cu motorul inverter. La LG vorbim de un motor cu peri, clasic, transmisia prin camp electromagnetic a lucrului mecanic facandu-se intre motor si tambur, fiind astfel eliminata cureaua de transmisie.

Prin urmare, daca va luati o masina cu motor inverter cu siguranta eliminati pericolul ca motorul sa se defecteze, intrucat acesta este practic imposibil de defectat. Raman insa celelalte potentiale probleme, panoul electronic de comanda, rulmentii, insa una din probleme este eliminata.

Нет продуктов