Cum cumpar

Pentru a găsi produsul dorit, selectați pe site categoria de produse corespunzătoare acestuia; se va deschide o listă de modele cu prețul acestora. Toate produsele au o descriere și imagini. Aveți posibilitatea să realizați comanda dumneavoastră direct prin intermediul site-ului nostru. Dacă aveți întrebări despre un anumit produs, puteți folosi datele noastre de contact(https://www.clic.md/rom/contacts).

Este posibil să intervină schimbări în disponibilitatea produselor și în prețul acestora. Informații la contactele: 
*    Viber/Whattsapp: 0 79 644 558* Telefon fix: 0 22 358 344*[email protected]*clic-market.

Pentru a face o achiziție, ne poți suna și realiza comanda dumneavoastră.

Livrarea de bunuri în valoare de la 999 lei în raza orașului Chișinău este gratuită.

Bunurile dumneavoastră pot fi livrate în orice moment convenabil. Servicii de curierat în magazinul nostru lucrează în zilele de lucru de la 09.00 - 18.00, Sâmbăta 10.00 - 14.00, cu excepția Duminicii și zilelor de sărbătoare.

Produsele pot fi primite de persoana care a făcut comanda, sau orice altă persoană, la adresa specificată în comandă și care este gata să plătească produsele solicitate.

La primirea produselor este necesară verificarea stării ambalajelor în prezența lucrătorilor ce efectuează livrarea. Cazul în care ambalajul este integru, deschideți-l și examinați produsul cu atenție, verificând aspectul exterior al produselor.

De asemenea, este necesar să verificați corespunderea produsului solicitat cu cel livrat. Vânzătorul demonstrează și predă bunurilor Cumpărătorului în ambalajul original al producătorului, în varietatea și cantitatea specificată în comandă.

Plata pentru serviciile de livrare nu se va face în următoarele situații:
  • Cazul în care produsele livrate sunt diferite de cele solicitate, va trebui să renunțe la acest produs înainte de plată;
  • Dacă în procesul de transfer al mărfurilor au apărut anumite defecte externe (urme de lovituri, zgârieturi, fisuri, etc.), ar trebui să refuzați produsele în momentul livrării, până la achitare;
  • Cazul în care este afectată integritatea setului inclus în produs, de asemenea, trebuie să renunțați la produse în momentul livrării, până la achitare;.

Dacă are loc refuzul de la produsele comandate din motive ce nu țin de integritatea produsului sau a aspectului acestuia, dacă va fost livrat anume produsul comandat și aspectul acestuia corespunde descrierii, ambalajul este intact, etc. (adică, refuzul are loc  nu din cauza vânzătorului), în acest caz, serviciile de livrare a  produsului sunt achitate.

În momentul realizării contractului de vânzare-cumpărarea, cumpărătorul primește de la vânzător următoarele acte:
  •  
  • produsul și cecul;
  • actul de garanție, ștampilat de către vânzător;
  • instrucțiunile de utilizare;
  • confirmarea de achiziționare a bunurilor de la magazinul CLIC.MD, în două exemplare, ștampilate și semnate de către ambele părți;
  • contul sau factura (pentru persoane juridice).

Nici un produs